Värnamo – Öster

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Värnamo stal rubrikerna i inledningen av säsongens seriespel. Hemmalaget visade prov på styrka, när de som nykomlingar vann fyra av de fem inledande matcherna. Formen var extremt bra och Värnamo toppade Superettan, men precis innan dess uppehåll, kom dippen där man förlorade två raka matcher. Värnamo har spelat en match mindre än flera av toppkonkurrenterna.

Öster slutade fyra förra säsongen och de jagar frekvent efter återkomsten till Allsvenskan. Men Klubben har egentligen inte varit riktigt nära att ta klivet upp igen sedan de flyttades ner 2013. Den här säsongen har det varit blandade resultat för Öster som hittas i mittenskiktet av tabellen. De står på 15 poäng efter elva spelade ligamatcher vilket ger en åttondeplats i nuläget. Öster har svårt att avgöra matcherna.

Jag spelar på Värnamo Draw No Bet till 1,55 @ betsson.

  • Match: Värnamo – Öster
  • Spel: Värnamo DnB
  • Odds: 1,55 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 17/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!