Värnamo – Örgryte

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo var återigen tippade att hamna i botten av ligan. Laget har dock som många gånger tidigare, imponerat på försäsongen och skulle man vinna ikväll landar avståndet till kvalplacerade Sirius på tre pinnar. Hemma har Värnamo varit solida, vunnit två och spelat två oavgjorda. Det har helt enkelt sett stabilt ut. Senast åkte de dock på en knapp torsk, borta med 0-1 mot Åtvidaberg. Det var dock en helt godkänd prestation.

Örgryte har efter en fin start på spelåret, förlorat tre matcher efter varandra. Alla förvisso med uddamålet, men det finns mer att önska i prestationerna och att hamna i en förluststreak på hela tre fajter tär på moralen och självförtroendet. Skulle man vinna kommer Örgryte ha lika många poäng som Värnamo (15 pinnar).

Jag tror Värnamo har chansen att segra här. Värnamo +0 mål (asian handicap) spelas till 1,98 @ bet365.

  • Match: Värnamo – Örgryte
  • Spel: Värnamo +0 mål (AH)
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19:30, 7/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar