Oskarshamn – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn imponerar för tillfället och hemmalaget är väldigt effektivita offensivt. Senast kunde också smålänningarna besegra Leksand, med 5-1, som var klubbens femte raka seger. På dessa matcher har hemmalaget producerat hela 25 mål. Man snittar fem mål per match. Sett till de 15 senaste omgångarna är man också ligans formstarkaste lag. Nu besitter därmed laget femteplatsen i tabellen.

Linköping är även dem ett av de formstarkaste lagen sett till de 15 senaste matcherna, då laget tagit 25 poäng. Nu senast stod man för en stark vändning mot Rögle där man vände 2-4 till 5-4. Den segern togs dock på hemmais och där har östgötarna vunnit 14 av 23 matcher. Oskarshamn ser sylvassa ut offensivt för dagen och mot ett bortasvagt Linköping ska man ha goda chanser att vinna.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Oskarshamn – Linköping
  • Spel: Oskarshamn (1)
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar