IFK Göteborg – Värnamo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg gästas återigen av Värnamo i premiärmatchen av Allsvenskan, precis som förra säsongen. Blåvitt segrade då med 2-1, efter en oväntat jämn tillställning. Hemmalaget var aktiva till en början, på transferfönstret, men förväntningarna på göteborgarna rasade snabbt efter vad de visade upp i svenska cupen. De lyckades inte avancera från gruppspelet där man pinsamt nog förlorade derbyt mot GAIS.

Värnamo överraskade under fjolåret då de överträffade alla förväntningar och slutade på tiondeplatsen i tabellen. Det här året får de klara sig utan Antonsson och har tappat Magashy och Tihi till AIK. Men de har också värvat rätt spännande spelare då de har tagit in Gustav Engvall i anfallet och Simon Thern på mittfältet, som säkerligen kommer att kunna bidra med mycket ifall han håller sig skadefri.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Värnamo
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 2/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar