Häcken – Klaksvik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken dominerade bollinnehavet på Färöarna i senaste matchen. Dessutom hade Hisingelaget två mål bortdömda. Häcken har såklart helt andra resurser, än vad de färöiska mästarna har. Och allt annat än avancemang hade självklart varit ett rejält bakslag för Häcken när man har fått en drömlottning. Häcken lyckades slå Elfsborg senast (3-1), trots röda kortet och 0-1-underläge.

Klaksvik ska såklart respekteras efter dess helt otroliga skalp av det ungerska storlaget Ferencváros, där man slog ungrarna med hela 3-0 på bortaplan efter en mållös öppningsmatch på Färöarna. Men den här gången lär de inte underskattas på samma vis. Då Klaksvíks säsong ännu inte har inletts har Häcken en fördel av att vara mitt inne i säsongen, vilket de inte alltid har mot annat nordiskt motstånd.

Jag spelar på Häcken -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Häcken – Klaksvik
  • Spel: Häcken -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar