Klaksvik – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Klaksvik innehar andraplatsen efter fjorton omgångar i det färöiska ligaspelet. Man har samma antal poäng som ettan Vikingur, lagets målskillnad är däremot mycket sämre. Laget har bara förlorat en match hittills under säsongen och den förlusten kom i förrförra omgången, en riktig käftsmäll med 1-5 mot Torshavn. Man samlade dock krafterna i förra matchen och vann med 4-1 mot Fulgafjordur.

AIK kunde slå Eskilstuna innan uppehållet med 3-1, vilket var första gången för säsongen som man vann med mer än ett måls marginal. Lagets målskytte har varit utan tvekan varit ett problem i år. Defensiven har emellertid varit bra och får man fart framåt utan att tappa stabiliteten blir man farlig för sina konkurrenter och vad passar inte bättre än att åka till Färöarna, med all respekt för motståndet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,29 @ bet365.

  • Match: Klaksvik – AIK
  • Spel: AIK (2)
  • Odds: 1,29 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 20:00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar