Peru – Brasilien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Peru inledde VM-kvalet med bortamatch mot Paraguay, där peruanerna mestadels var tillbakatryckta. I synnerhet efter det att dagens hemmalag fick dess högerback, Luis Advincula utvisad innan paus. Trots det lyckades Peru inkassera en poäng, då matchen blev mållös. Kvällens motståndare, mötte varandra senast 2021. Då vann de sistnämnda hemma med 2-0. Peru bör såklart få det svårt även idag.

Brasilien gick genom det förra VM-kvalet utan att förlora en enda match då man vann gruppen med sex poäng ner till Argentina. Lika övertygande inledde man det här VM-kvalet under nye förbundskaptenen Fernando Diniz ledning. Han kunde då formera en stark startelva som körde över Bolivia med 5-1. Fernando Diniz kommer senast från att ha lett Fluminense till stora framgångar.

Jag spelar på Peru -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,58 @ betsson.

  • Match: Peru – Brasilien
  • Spel: Brasilien -1,0 (AH)
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 13/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar