Frankrike – Peru

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike höll på att sjabbla till premiären mot gruppens, på pappret tunnaste lag, Australien. Frankrike fick inte till spelet, skapade försvinnande lite chanser, medan motståndarna hade sina chanser. Ändå slutade matchen med en 2-1-vinst för ”Les Bleus”, vilket kan betraktas vara ett styrkebesked sett till hur matchen utvecklades, att vinna utan att faktiskt imponera. Frankrike bör vinna den här matchen.

Peru förlorade nyckelmatchen och premiären mot Danmark på ett mycket snöpligt vis och är pressade att lösa ett resultat av värde här mot Frankrike. Inte den situationen de hade velat vara i. Peru har inte råd att backa hemåt under 90 minuter, utan måste framåt och riskera en hel del. Då är risken att de blir hårt bestraffade av ett Frankrike fyllt av spetskvalitéer trots att de har en väldigt stabil defensiv.

Jag spelar på Frankrike -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ ComeOn.

  • Match: Frankrike – Peru
  • Spel: Frankrike -0,75 (AH)
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar