Frankrike – Peru

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frankrike höll på att sjabbla till premiären mot gruppens, på pappret tunnaste lag, Australien. Frankrike fick inte till spelet, skapade försvinnande lite chanser, medan motståndarna hade sina chanser. Ändå slutade matchen med en 2-1-vinst för ”Les Bleus”, vilket kan betraktas vara ett styrkebesked sett till hur matchen utvecklades, att vinna utan att faktiskt imponera. Frankrike bör vinna den här matchen.

Peru förlorade nyckelmatchen och premiären mot Danmark på ett mycket snöpligt vis och är pressade att lösa ett resultat av värde här mot Frankrike. Inte den situationen de hade velat vara i. Peru har inte råd att backa hemåt under 90 minuter, utan måste framåt och riskera en hel del. Då är risken att de blir hårt bestraffade av ett Frankrike fyllt av spetskvalitéer trots att de har en väldigt stabil defensiv.

Jag spelar på Frankrike -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ ComeOn.

  • Match: Frankrike – Peru
  • Spel: Frankrike -0,75 (AH)
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!