Frankrike – Australien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike kommer debutera i fotbolls-VM på Kazan Arena. EM-finalisten från 2016, vann som bekant sin VM-kvalgrupp före Sverige, men utan att imponera. Det finns mer att hämta från detta stjärnspäckade lag som Didier Deschamps förfogar över. Det är spelare i världsklass på varje position. Spelare som Ribéry, Rabiot, Benzema och flertalet andra världsstjärnor i Europa fick inte plats i VM-truppen.

Australien hade betydligt lättare att fixa en VM-plats från det asiatiska kvalet, vilket såklart inte är någon hemlighet. Trots att de slutade efter både Japan och Saudiarabien i sin VM-kvalgrupp så löste man ändå en VM-plats. Men det krävdes kvalspel mot Syrien och Honduras, där australiensarna tog sig vidare med liten marginal. Frankrike är bättre på alla positioner och borde helt enkelt köra över Australien.

Jag spealr på Frankrike -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,73 @ ComeOn.

  • Match: Frankrike – Australien
  • Spel: Frankrike -1,5 (AH)
  • Odds: 1,73 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 12:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar