Frankrike – Holland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike kammade hem sommarens världsmästerskap i storartad stil och är inne i en storhetstid. Det är bara att titta på nationens spelarmaterial, ett mer komplett landslag finns inte med världsspelare i de bästa ligorna och med spelartyper som, kompletterar varandra väl. Lagets form är relativt bra. Nations League-premiären borta mot Tyskland lyckades Frankrike ta en poäng via 0-0 på tavlan.

Holland är kapabla. Det är vi klara med att slå fast! Men hur väl ska de kunna stå upp emot världspjäser som Frankrike och Tyskland, är svårt att besvara. Där får de det tufft. Extremt tufft. Summa summarum, klasskillnad råder. Kort och enkelt. Nu har Frankrike chansen att ta täten i gruppspelet, efter krysset borta mot Tyskland. Siktet är inställt på en trea och den känner vi oss säkra på att de kommer lösa.

Jag spelar på Frankrike -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ betsson.

  • Match: Frankrike – Holland
  • Spel: Frankrike -1,0 (AH)
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar