Frankrike – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frankrike besegrade Sverige på Friends Arena. Världsmästarna kändes inte särskilt taggade inför denna uppgift. När Mbappe nätade (1-0) var uppgiften egentligen att spela av matchen. En tråkig och utdragen historia sett från fransk sida. Svenskarna stod emellertid emot, men det hjälpte inte. Nu väntar en betydligt bättre utmaning när Kroatien gästar Paris. Frankrike måste vara taggat till max.

Kroatien torskade senast. Portugal, utan Ronaldo, blev numret för stort. Ett 4-1 resultat på bortaplan är inget man hurrar för och kvaliteten saknades tydligt. När man dessutom saknar sin bästa spelare blir uppgiften inte lättare. Portugal blev för starka och nu väntar ett nummer till. Kroatien är inte riktigt på samma plats som när man nådde sin högsta nivå under mästerskapet för några år sedan.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Frankrike – Kroatien
  • Spel: Frankrike (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!