Spanien – Frankrike

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Spanien övertygade i semifinalen mot EM-vinnaren Italien under onsdagen. Denna match speglades av bollinnehav och fåtalet bra chanser. Spanien fick slutligen, fira två gånger, eller tre om man räknar med Leonardo Bonuccis röda kort sent i första halvlek. Spanjorerna kunde sedermera göra 2-0 och återigen nätade Ferran Torres som, så många gånger tidigare under denna säsong.

Frankrike vann mot Belgien med 3-2 och Antoine Griezmann, Kylian Mbappe samt Karim Benzema, klev fram när Frankrike behövde det som mest. Ett underläge med två mål efter första halvlek var tungt, men något som sannerligen motiverade den fantastiska trion framåt. Efter paus var det ett annat Frankrike som klev ut med det franska emblemet på bröstet. Det var ett hungrigt, hårt jobbande franskt landslag.

Jag spelar på raka tvåan till 2,56 @ betsafe.

  • Match: Spanien – Frankrike
  • Speltips: Frankrike (2)
  • Odds: 2,56 @ betsafe
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar