Frankrike – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike säkrade gruppsegern senast mot Portugal och visade också att förlusten mot Finland innan det bara var en tillfällighet. Fransmännen har inte varit speciellt stabila. Mot Finland, förlorade nationen med 2-0. Startelvan var emellertid roterad, men ändå en elva som innehöll massvis med klass. Ikväll väntar möte med Sverige. Att fransmännen skulle tappa poäng här ikväll, känns dessvärre otroligt.

Sveriges seger mot Kroatien senast är mycket imponerande och speciellt på sättet man gör det i första halvlek. 2-0-ledning i paus mot självaste Kroatien var det inte många som hade räknat med. Sverige kan dock inte jubla ännu, för det är 90 tuffa minuter kvar, mot giganten, gruppsegraren och världsmästarna Frankrike. Tuffast möjliga uppgift. Janne Andersson ligger hemma med viruset och finns inte på plats.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ betsafe.

  • Match: Frankrike – Sverige
  • Spel: Frankrike (1)
  • Odds: 1,62 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar