Frankrike – Kroatien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frankrike överarbetade inte i onödan i mästerskapets gruppspel. ”Les Blues” hade inget riktigt flyt i spelet, men det räckte ändå enkelt till en förstaplats och biljett till utslagsfasen, åttondelsfinalen. Efter det har fransmännen exploderat totalt. Först besegrades Argentina, sedan Uruguay och senast Belgien. Alla sådana typer av lag hade kunnat tänkas vinna i detta mästerskap. Ren och skär världsklass.

Kroatien var gruppspelets stora utropstecken. Såväl Nigeria som Argentina fick se sig besegrade och med en halvdan startelva kunde man även vinna mot Island. Lagets marginaler har varit desto mindre därefter. Straffar krävdes för att skilja dem åt från både Danmark och värdnationen Ryssland, innan förlängningssegern mot England i semifinalen. Frankrike känns snäppet vassare än Kroatien här.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ betway.

  • Match: Frankrike – Kroatien
  • Spel: Frankrike (1)
  • Odds: 1,95 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 15/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!