Detroit – Columbus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings hittas på niondeplatsen i Eastern Conference. Lagets formkurva är inte imponerande för tillfället. Klubben har bara inkasserat en seger på senaste nio matcherna. Senast förlorade de borta mot Penguins, med 6-3. Trots den svaga formen, krigar man fortsatt om slutspelsplatsernaa och laget har 14 matcher kvar. Mot gästande Columbus, ska hemmalaget ha goda chanser att vinna.

Columbus Blue Jackets är jumboplacerade i Eastern Conference. De kommer inte gå till slutspel denna säsongen och resterande 14 matcher är egentligen bara att spela av. I senaste matchen förlorade man mot Winnipeg med 1-6. Det märktes skillnad mellan ett topplag och ett bottenlag. Formen är som hos hemmalaget, ett frågetecken. Gästerna har enbart vunnit en av deras fem senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bet365.

  • Match: Detroit – Columbus
  • Speltips: Detroit (1)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 20/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar