Växjö – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö slutade på andraplatsen i grundserien. Smålänningarna tillhör favoriterna nu i stundande slutspel. Spelet är vägvinnande, trots att hemmalaget har fått kritik för ett tråkigt spel. Klubben är otroligt tighta framför mål, och de släpper sällan slottet fritt. Det är naturligtvis förklaringen till deras stabiltet. Första kvartfinalmötet, vann Växjö (5-3). Detta var också ganska rättvist enligt undertecknad.

Luleå slutade på sjundeplatsen i grundserien och fick därmed spela åttondelsfinal mot Örebro. Denna serie lyckades klubben vinna med nöd och näppe. Luleå kunde alltså vinna med 2-1 i matcher, efter ett förlängningsavgörande i den tredje avgörande matchen. Att Luleå lyckades med konststycket att göra tre mål senast, ser jag lite som en tillfällighet. Växjö är bättre och jag tror dem visar det idag.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Luleå
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15:15, 23/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar