Luleå – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå slutade på tiondeplats i tabellen. Norrlänningarna avancerade till kvartsfinal, genom att vinna mot Oskarshamn, med 2-1 i matcher. I första kvartsfinalmatchen mot Växjö blev man fullständigt överkörda. Luleå lyckades bara träffa nio skott på mål under hela matchen. Att dagens matchvärd enbart förlorade med 2-0, kan de tacka Lassinatti för då han gjorde en kanonmatch.

Växjö imponerade även denna säsong, som tidigare säsonger. Lakers tog 102 poäng i SHL, som innebar att de plockade förstaplatsen. Defensivt har de varit ruskigt starka då laget släppt in minst antal mål av samtliga lag, och smålänningarna visade även i den första kvartsfinalen att defensiven håller toppklass
Bortais är heller inget större hinder då man var ligans starkaste bortalag i grundserien.

Jag spelar på Växjö Draw No Bet till 1,75 @ bet365.

  • Match: Luleå – Växjö
  • Spel: Växjö DnB
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:15, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar