Luleå – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå vann SHL-premiären hemma mot Linköping med övertygande 5-1, Med vinsten i ryggen hemma mot Linköping senast så var förhoppningarna höga inför matchen mot Frölunda. Åtminstone så var i alla fall mina förväntningar höga. Och visst började matchen också bra. Luleå inleder matchen bra och Frölunda hade väldigt svårt att ta sig igenom Luleås kompakta försvar och skapade egentligen bara en bra målchans i den första perioden. Luleå däremot skapade massvis med chanser och 1-0 var i underkant efter första. Men i den andra och tredje perioden är det i stället ombytta roller och Frölunda kunde vinna matchen med 2-1. Det gör att laget inlett seriespelet med en vinst och en förlust. En helt okej inledning med tanke på att man också gjort en bra och en dålig match. Om matchen mot Frölunda finns egentligen inte mycket att säga. Alldeles för många spelare vek ned sig och då faller Rönnqvists spelidé som bygger på att samtliga spelare jobbar stenhårt och stressar motståndarna över hela banan. Mot Växjö gäller det att spelarna återigen är på tårna.

Luleå ska försöka ta sig tillbaka på vinnarspåret igen när Växjö kommer på besök till Coop Arena. Växjö har inlett med två raka övertidsförluster och det är nog inte riktigt vad man räknat med, i alla fall inte poängmässigt. I premiären föll laget hemma mot Modo och nu senast var det Hv71 som drog det längsta strået i förlängningen. På pappret har Växjö ett väldigt intressant lag med flera skickliga spelare. Bland annat Rhet Rakhshani och Robert Rosén har visat i tidigare klubbar att dem har potential att vara med i toppen av SHLs poängliga. Det gäller dock för Sam Hallam att få spelarna att dra åt samma håll och spela som ett lag. Luleå blir en jätteprövning för Växjö. Det är det kanske mest konsekventa laget i ligan och det gäller att spela med en hög fart, både anfalls- och försvarsmässigt, för att möta upp deras speed och intensitet, vilket jag inte tror att Växjö kommer klara. Senaste 5 matcherna inbördes har Luleå vunnit samtliga och jag tror att idag vinner den sjätte raka.

Läget i Luleå: Har inte sett några uppdateringar kring skadeläget. Men Daniel Mannberg och Robin Jonsson missade matchen senast pga skada och det troliga är att dem även missar matchen mot Växjö. Läget i Växjö: Jeremias Augustin och Noah Welch närmar sig spel. Om någon av dem finns med mot Luleå återstår att se, beslut är ej taget ännu.

  • Match: Luleå – Växjö
  • Speltips: Luleå (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 19/9, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar