Frölunda – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda vann som bekant första hemmamatchen mot Luleå men åkte sedan på tre raka förluster och hade kniven mot strupen. Men de hittade ett sätt att vinna, nämligen att hitta tillbaka till sitt eget spel och är nu framme i semifinal mot Växjö.

Växjö förlorade första matchen mot sin kvartsfinalmotståndare Örebro på hemmaplan och satte sig i en jobbig situation men laget svarade på rätt sätt och vann sedan fyra av de fem följande matcherna mot Örebro, bland annat två starka bortasegrar.

Det blev tolv mål i de två första matcherna mellan Växjö och Örebro, sedan slutade två av de tre kommande matcherna 1-0 samt 2-0. Frölunda inledde med att vinna med 3-2 mot Luleå i första matchen men sedan gick de två följande matcherna under linan 4,5 mål. Inte minst Växjös bortaspel brukar bjuda på en hel del chanser och mål. Mot Örebro slutade deras bortamatcher 2-5, 4-3 samt 4-5. Det kan jämföras med 2-3, 1-0 samt 2-0 på hemmaplan. Den här säsongen är Växjö dessutom det laget med flest matcher över den högre linan 5,5 mål och där är det bortaplan som sticker ut. Frölunda har samtidigt inte sin styrka i defensiven. Lasse Johansson i målet har inte imponerat, backarna slarvade en hel del mot Luleå och mot ett skickligare lag som Växjö kommer det straffa sig hårdare.

  • Match: Frölunda – Växjö
  • Speltips: Över 4,5 mål
  • Odds: 2.35 @ betway
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 29/3, 17:20

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar