Växjö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda vann visserligen första matchen i semin med 4-1 men siffrorna speglade inte riktigt matchbilden. Växjö vann till exempel skotten i samtliga perioder och inte minst i period två bombade de på riktigt bra och skapade tryck. Frölunda har samtidigt vunnit fyra raka matcher nu och har under grundserien spelat bra på bortaplan. Man har vunnit 7/15 senaste bortamatcherna.

Växjö å andra sidan känns otroligt tunga, skickliga och som ett bättre slutspelslag än Frölunda och innan säsongen startade, såg jag Lakers som potentiella vinnare. Växjö är fruktansvärt starka hemma och man har vunnit de 12/15 senaste matcherna i Vida Arena. Och under grundserien hamnar man på top 3 när det gäller hemmaspelet. Vida Arena och sina orangeklädda och högljudda supportrar lär ge sina spelare ett rejält stöd under tisdagen. Tambellini har stått för sju poäng i Slutspelet, fördelat på två mål och fem assist och det verkar som kanadensaren trivs i slutspel. Anser att ett odds på 2,30 på rak etta är ett måste att spela på.

  • Match: Växjö – Frölunda
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 2.30 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 30/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar