Växjö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö innehar andraplatsen i SHL. De har imponerat under säsonginledningen och känns just nu som en av dem största guldkandidaterna. Det som utmärker Lakers är deras förmåga att städa av motstånd som känns svaga, antingen generellt eller formmässigt. Efter Frölundas insats senast bör bortalaget kunna räknas in i denna kategorin. Växjös chanser att vinna dagens match känns ganska stora.

Frölunda och deras säsongsinledning ingjuter inte någon känsla av stabilitet. Göteborgarna blandar bra prestationer med rena bottennapp och som flera gånger tidigare känns identiteten lite flytande just nu. Frågetecknen fortsätter att resa sig, inte minst efter senaste matchen mot Brynäs. Då åkte laget på en saftig 4-0-förlust på hemmaplan och många undrar var Roger Rönnberg är på väg med sitt lagbygge.

Jag spelar på raka ettan till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Frölunda
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar