Växjö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Med kniven mot strupen reducerade Frölunda till 2-3 i matcher mot Växjö på hemmais. Nu får Växjö sin andra matchboll och det mesta tycker jag tyder på att det löser detta redan nu. Spelet på hemmaisen i Vida Arena har varit fenomenalt och fyra av fem vunnits i slutspelet. Senaste matchen mot Frölunda i arenan vanns med solklara 4-0.

Hemmafördelen är som bekant alltid lite större i slutspelet och Frölunda har inte bara haft problem på bortais mot Växjö, utan förlorade tre av fyra matcher mot Luleå i kvartsfinalen. Det är ändå rätt klar statistik som talar för hemmalaget.Frölunda är fortfarande lite skadeskjutet och i min bok är Växjö snäppet vassare och är de som borde stå mot suveräna Skellefteå AIK i finalen.

  • Match: Växjö – Frölunda
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18.30, 8/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar