Växjö – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers tog sitt första SM-guld förra säsongen efter att ha vunnit rättvist i finalen mot Skellefteå i bäst av sju matcher. Sedan dess har Lakers tappat sju spelare inför säsongen Welch, Erixon, Rakhshani, Lajunen, Johnson, Kallio och Tamberllini, där alla hade en viktig roll för att just guldet skulle gå till Växjö. Men man har inte bara tappat spelare utan även fått in Gynge och Heikkinen som är bra nyförvärv. Växjö har vunnit samtliga fyra tävlingsmatcher i CHL, men motståndet var knappats det tuffaste då de mötte Braehead Clan från Skottland och Ingolstadt från Tyskland.

Luleå nådde bara till kvartsfinalen förra säsongen, där man förlorade mot Frölunda efter att ha haft ett rejält grepp. Inför säsongen har Luleå storsatsat och bland annat plockat in Jacob Micflicker, Toni Rajala och Bill Sweatt. Bland förlusterna finns viktiga spelare som Chris Abbott, Cam Abbott, Kristian Näkyvä, Lucas Wallmark och Chad Billins. Under Champions Hockey League vann Luleå tre av fyra matcher trots att man mötte Lukko Rauma och Fribourg-Gotteron som båda vann sina grupper i CHL förra säsongen. Spelet såg inledningsvis väldigt skakigt ut men nu sista matchen borta mot Lukko stod man för en riktigt bra insats och vann med 3-0.

Regerande mästarna inleder säsongen hemma i Vida Arena och det lär bli rejält tryck. Tror det kommer bli jämt och ett alternativ kunde vara att spela kryss, men jag väljer istället att spela på Växjö Draw No Bet, eftersom man vunnit 3/4 senaste matcherna mot Luleå i Växjö.

  • Match: Växjö Lakers – Luleå HF
  • Spel: Växjö DnB
  • Odds: 1.78 @ Expekt
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 17/9

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar