Växjö – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö har kopplat greppet om denna kvartsfinalserien och klubben lyckades vända och vinna den fjärde tillställningen i Norrland. Smålänningarna har dessutom varit bättre i denna åttondelsfinal, men kvällens gäster har trots allt imponerat hemma. Frågan är emellertid, om gästerna kan besegra Växjö i fredagens match. Samtidigt har Växjö varit överlägsna i VIDA Arena hittills och är favoriter här.

Luleå kommer i alla fall att få en bättre chans att vinna än vad de fick senast då de åkte på smått otroligt 61 utvisningsminuter i det tredje mötet. Ibland är det små marginaler som avgör och hittills så har inte mycket gått i Luleås favör. Med det sagt så är det fortfarande kvalitetsskillnad mellan lagen och Luleås ynka nio skott i det första bortamötet kan de inte skylla på någon annan än sig själva för.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ bet365.

  • Match: Växjö – Luleå
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,48 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar