Luleå – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå levde inte upp till förväntningarna under grundserien, och klubben plockade tiondeplatsen. Detta innebar att Luleå spelade play-in mot Oskarshamn, som blev en mycket jämn och dramatisk matchserie. Norrbottningarna vann sista bataljen i Småland. Denna kvartsfinal har inletts med tre hemmasegrar och Lakers leder nu serien med 2-1 i matcher. I senaste matchen vann Växjö med 7-2.

Växjö har stått för en imponerande säsong så här långt. Många trodde nog att Lakers skulle dippa något sedan Sam Hallam lämnat, men Jörgen Jönsson har burit fanan vidare på ett utmärkt sätt. Efter en stark slutspurt bar det hela vägen till en seger i grundserien av SHL. En nyckelfaktor till den framgången var den defensiva organisation då smålänningarna med sina 111 insläppta mål var bäst i serien.

Jag spelar på raka tvåan till 2,25 @ betsson.

  • Match: Luleå – Växjö
  • Spel: Växjö (2)
  • Odds: 2,25 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar