LA Kings – Seattle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Los Angeles Kings återfinns på åttondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget har tre raka förluster mot Edmonton, Calgary, och Winnipeg. Samtliga matcher har spelats på bortais. Facit på hemmaplan, är annorlunda med fyra raka Kings-segrar. Fiala, Kopitar och Kempe håller hög klass i offensiven. Med spelare som Arvidsson, Byfield och Moore där bakom, finns det bredd i truppen.

Seattle Kraken placeras på elfteplatsen i Western Conference. Gästernas form ser bra ut om man kollar resultaten på slutetm, då man vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Segrarna har dock kommit mot Anaheim samt San José, så motståndet har varit blekt. Dessförinnan hade Seatlle åtta raka förluster. LA Kings ska vara det bättre laget i matchen och i synnerhet när mötet spelas i Crypto.com Arena.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ bet365.

  • Match: LA Kings – Seattle
  • Speltips: LA Kings (1)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 03:30, 4/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar