LA Kings – Vegas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Los Angeles Kings återfinns på tiondeplatsen i Western Conference. Laget kommer senast från en 2-3-vinst borta mot Washington Capitals. Garret Sparks plockade 33 skott i säsongsdebuten. Adrian Kempe, Blake Lizotte, och Christian Wolanin gjorde målen. Matt Roy stod för två assist. Kings har resultatraden 14-11-5 denna säsong, och kommer innan senaste mötet, från en förlust mot Hurricanes med 5-1.

Vegas Golden Knights placeras på andraplatsen i Western Conference. Gästerna besegrades av Tampa Bay Lightning senast med 4-3 i T-Mobile Arena under natten till onsdag. Det var den sista matchen i NHL innan det var dags för ett uppehåll som blev något längre på grund av den pågående pandemin. Laget har numera resultatraden 20-12-0 för säsongen och fick se sin fem matcher långa segersvit ta slut.

Jag spelar på raka tvåan till 2,08 @ Pinnacle Sports.

  • Match: LA Kings – Vegas
  • Spel: Vegas (2)
  • Odds: 2,08 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 04:30, 29/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar