LA Kings – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Los Angeles Kings återfinns på tiondeplatsen i Western Conference. Laget kommer senast från en vinst, på straffar hemma mot Vancouver Canucks med 2-1. Canucks förlorade för första gången under Bruce Boudreau. Brendan Lemieux, gjorde dess första mål och Jonathan Quick räddade 17 skott i målet. Viktor Arvidsson avgjorde matchen, i den femte rundan av straffarna. De har numer resultatraden 15-12-5.

Philadelphia Flyers hittas på tiondeplats i Eastern Conference. Senaste åkte laget på en övertidsförlust borta mot San Jose Sharks. Felix Sandström gjorde 43 räddningar i hans NHL-debut för Flyers. Gästerna besitter resultatraden13-2-6 för nuvarande säsong och utökade sin poängsvit till sju raka matcher (5-0-2). Jag tror Philadelphia har goda chanser att ta en poäng här mot Kings som inte är helt i harmoni.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,75 @ Pinnacle Sports.

  • Match: LA Kings – Philadelphia
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,75 @ Pinncale Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:30, 2/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar