Djurgården – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården imponerade under cupspelet, och självförtroendet strålade. Premiären mot Göteborg blev en enkel historia. Stockholmarna spelade större delen av mötet med en man mer på plan. Det var inte många som förväntade sig spektaklet i förra matchen på Tele2 Arena. Häcken kontrade nämligen bort Djurgården i detta möte. Djurgården gjorde dock en stark vändning och spelade oavgjort, 3-3.

Sirius vände och vann mot Kalmar i senaste omgången. Uppsalaklubben har återigen hittat en anfallare som har titeln som skyttekung i siktet. Yousef Salech låg bakom vändningen på egen hand senast. Tack vare segern senast, har gästerna sex poäng på två matcher. Det stora minuset är att de inte räcker till mot de allra bästa lagen. Men det är också en säkerhet för att undvika en bottenstrid med annat.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Sirius
  • Speltips: Djurgården (1)
  • Odds: 1,73 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:30, 14/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar