Sirius – Västerås

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius placerar sig på elfteplatsen efter nio spelade matcher. Hemmalaget har tagit fyra poäng på deras två senaste matcher. Uppsalaklubben gjorde en imponerande insats borta mot AIK som slutade med 1-3-seger. Senast kryssade man mot blåvitt. Sirius har dessutom fått igång offensiven igen. Hemmalaget har höjt nivån och har dessutom en helt annan effektivitet i sista tredjedel.

Västerås åkte på ytterligare en förlust i senaste ligamatchen mot Värnamo. Nykomlingen har satt sig en i väldigt tuff sits med bara tre inspelade poäng efter nio omgångar. De har hela sju poäng upp till säker mark och de saknar viktiga delar i sitt spel för att kunna klättra i tabellen. Det är deras anfallsspel som varit horribelt under säsongsinledningen. VSK har varit extremt ineffektiva framför mål. 

Jag spelar på Sirius Draw No Bet till 1,58 @ Nordicbet.

  • Match: Sirius – Västerås
  • Spel: Sirius DnB
  • Odds: 1,58 @ Nordicbet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar