Västerås – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västerås inledde denna säsongen med 5-2-seger mot Sirius. Västerås är regerande mästare sedan laget, besegrat Villa Lidköping, med 3-2 efter förlängning. Laget har tappat några rutinerade herrar från deras spelartupp inför säsongen som Magnus Joneby och Tobias Holmberg. De har dock tagit in ett gäng yngre duktiga förmågor som Martin Flodström och Tobias Nyberg.

Sirius hade en tung start på säsongen med storförlust borta mot Villa Lidköping (11-1). Sirius har spetsat till truppen rejält med spelare som Alexander Karlgren och Alexander Härndahl från Villa Lidköping som sett riktigt vassa ut. Dessutom har man en fin blandning av unga lovande spelare tillsammans med äldre rutinerade herrar. I kvällens match ska dock gästerna vara för tunna för att kunna utmana Västerås.

Jag spelar på Västerås -2,5 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Västerås – Sirius
  • Spel: Västerås -2,5 (AH)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar