Villa – Västerås

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll ställs två av Sveriges giganter mot varandra på isen nere i Lidköping. Johan Esplunds VSK ställs mot Daniel Anderssons Villa Lidköping. Sex minuter tog det för Villa senast göra 3–0 i den sena fredagsmatchen mot Gais. Därefter var hemmasegern aldrig hotad och slutresultatet skrevs till 5–3. Bortsett de inledande sex minuterna – som alltså innehöll sex av matchens åtta mål – var det dock ingen klang- och jubelföreställning som publiken bjöds på. Villa lyckades inte alls hålla uppe tempot under återstoden av den första halvleken och Gais saknade förmågan att på allvar störa hemmalaget. Den andra halvleken var en lång transportsträcka mot slutsignalen. Det var inte samma sprudlande offensiv som man är van vid. Villa inkasserade dock två nya poäng i jakten på de absoluta topplagen. Villa har blandat lite spel och resultat den sista tiden, men alla vet att de är bra hemma. En bra offensiv som står för många mål och har bra självförtroende hemma. Sen brukar det alltid bli bra matcher mellan Villa och VSK med många mål och öppet spel. Jag förväntar mig att det blir en publikmatch med två offensiva lag, där Villa kommer dra längsta strået.

Västerås är ju i ganska bra form, man har vunnit de senaste fem matcherna som man dock får klassa som ”mittenlag”.  Västerås har varit bra och det är inte att bara åka upp och slå de sämre lagen, man har gjort riktigt bra matcher på sistone så de kommer få en riktig värdemätare och se vart de står ikväll. VSK vann senast bortamatchen mot Ljusdal med klara 11-3. Man var klassen bättre och visade verkligen att man kommer bli att räkna med framöver. Det började visserligen dåligt  med 1-0 i baken och ledning för de gulgröna efter halvminuten genom Jens Hermansson. Men efter det var det VSK som tog över taktpinnen och styrde och ställde resten av matchen. I VSK återfinns numera  före detta Villa-spelaren som valde den kalla hårda vägen genom Ryssland  i 5 år till Våsterås. Johan har med 22 poäng (4 mål & 18 assist) visar att han är en komplett spelare och framförallt sevärd. Fantastisk fart och spelförståelse, VSK kommer vara mycket beroende av honom ikväll. I Västerås mål står landslagsmålvakten Andreas Bergwall, han håller fortfarande otroligt hög klass, därför är han fortfarande med. Frågan är om han kan stoppa Villas målfyrverkeri?

Noterbart:
– Västerås har fem raka vinster mot mittengäng om man kan säga så.
– Det brukar bli väldigt många mål mellan dessa två lag när matcherna spelas.
– Villa har vunnit 5/5 utav de senaste matcherna mot VSK.
– I poängligan ligger Daniel Andersson på 25 poäng inför matchen, han blir farlig ikväll.
– Viktigt för VSK, att Esplund och Bergwall storspelar ikväll för att de ska ta poäng.

  • Match: Villa – Västerås
  • Spel: Villa (1)
  • Odds: 1,70 @ NordicBet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 19:00 , 3/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar