Shamrock – Dundalk

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Shamrock Rovers har vunnit ligatiteln fyra säsonger på raken, men mästarnas spel har inte fungerat nu denna säsongen. Förväntningarna är såklart höga på klubben, därför bör Shamrocks fjärdeplats ses som en missräkning Det finns naturligtvis tid kvar att klättra i tabellen, men hemmalaget har hela 15 poäng upp till serieledarna. Hemmalaget är formsvaga, och behöver givetvis börja inkassera poäng.

Dundalk är en klubb som brukar husera i toppen utav Premier Division. De vann deras senaste ligatitel år 2019 och har många fler innan dess. Med det sagt är förväntningarna högt ställda på Dundalk, något de inte alls lyckats motsvara den här säsongen. Det har varit en mardrömssäsong där ingenting har fungerat och överraskande nog hittas den anrika klubben på en kvalplats nedåt.

Jag spelar på under 3,0 mål till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Shamrock – Dundalk
  • Speltips: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar