Shamrock – Bohemian

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Shamrock Rovers har dominerat den irländska högstaligan under denna säsongen. Klubben placeras på förstaplatsen i tabellen, med 42 poäng efter 20 ligaomgångar. Guldstriden står mellan Shamrock Rovers och tvåan Dundalk som spelat en match mindre. Ligaledarna är givna favoriter inför fredagen, och det är inte konstigt med tanke på deras säsong, samt deras fina facit på hemmaplan.

Bohemian står inför en väldigt tuff uppgift i den 21:e omgången av Premier Division. Laget ska nämligen resa till huvudstaden Dublin för att ta sig an den hemmastarka serieledaren Shamrock Rovers. Gästerna befinner sig i mitten av den irländska tabellen som innehåller totalt tio lag, dvs en sjätteplacering med 26 poäng. Deras prestationer har varit helt okej, men klubben har presterat bättre.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ betway.

  • Match: Shamrock – Bohemian
  • Speltips: Shamrock (1)
  • Odds: 1,60 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!