Shamrock – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Shamrock Rovers innehar fjärdeplatsen i Premier Division. Samtidigt har laget hela sju poäng upp till Europa League-kvalspel och Waterford på tredjeplatsen. Irländsk fotboll är verkligen inget extra. Rovers har också gått mållösa från sina två senaste inhemska matcher. Brittisk kick and run-fotboll kan säkert passa gästerna relativt bra. AIK borde kunna spela av den här matchen på ett rätt kontrollerat sätt.

AIK innehar förstaplatsen i Allsvenskan med en match mer spelad än Hammarby. Gnaget stoltserar med Allsvenskans förmodligen bästa defensiv. AIK har bara släppt in tio mål på 13 matcher och är i och med detta fortsatt obesegrade. Norling har byggt ett stabilt lag som är svåra att bryta ner, även om laget dras med en del skador. Nyckeln här är ett bra resultat för att kunna dunka in matchbollen på hemmaplan.

Jag spelar på att AIK håller nollan till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Shamrock – AIK
  • Spel: AIK håller nollan
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 12/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar