Drogheda – Dundalk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Drogheda gästas av Dundalk under fredagskvällen. Hemmaklubben placerar sig på åttondeplatsen, men har samtidigt 10 poäng till kvalplats. Säsongsstarten blev tuff för laget som bara skrapade ihop 13 poäng på första 15 omgångarna. Därefter har hemmalaget bättrat sig och besegrat tex. Shamrock Rovers. Dock föll laget tillbaka och gjorde en dålig prestation mot St. Patricks senast och förlorade, 0-3.

Dundalk krigar om en serieledning. Det är 10 poäng upp till tabellettan Shamrock Rovers, som dock har spelat två matcher mer. För att gästande Dundalk ska vara med och slåss om ligatiteln och en biljett till Champions League-kvalet, är det bara en seger som gäller idag. Dundalk har lyckats vinna åtta av sina senaste tio ligamatcher och kryssat i de övriga två omgångar. Försvaret har skött sig utmärkt.

Jag spelar på raka tvåan till 1,71 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Drogheda – Dundalk
  • Speltips: Dundalk (2)
  • Odds: 1,71 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar