Sunderland – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United möter på lördag Sunderland på Stadium of Light. De regerande mästarna kommer från två raka ligaförluster och laget måste nu hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Tre poäng och en rejäl styrkedemonstration skulle vara behövligt för arbetsrons skull – kanske är tabelljumbon helt rätt lag att möta i det här läget?

Sunderland är fullständigt ur form och har ännu inte vunnit i ligaspelet. De många nyförvärven samt den dåliga säsongsinledningen har gjort att elvan har förändrats friskt i de senaste matcherna. Därtill har skadan på Steven Fletcher gjort att laget har fått omorganisera sin offensiv en aning. Förlusten mot Liverpool senast, 1-3, var dock ett fall framåt. Kevin Ball tar hand om laget till en ersättare till Paolo Di Canio utsetts och han har bidragit med lite förändringar. Sunderland under Ball är ett mer defensivt inriktat lag med Lee Cattermole tillbaka i ett tremannamittfält samtidigt som Jozy Altidore får agera ensam anfallare, med stöd från två skickliga yttrar i Adam Johnson och Emanuele Giaccherini.Fabio Borini är återigen tillgänglig för spel. Steven Fletcher, Wes Brown och Andrea Dossena missar dock.

Manchester United fick 1-1-matchen mot Shakhtar på tuffa Donbass Arena var ett fall framåt, men det finns fortfarande en hel del som David Moyes gäng måste förbättra. United hade ett försiktigt tillvägagångssätt i Ukraina och straffades för oförmågan att kliva framåt i den andra halvleken. United imponerar dock inte och har förlorat två raka ligamatcher.Wayne Rooney ser ut att vara tillbaka från skada och lär gå in från start. Rio Ferdinand och Tom Cleverley missar dock. De senaste mötena mellan dessa lag har varit målsnåla affärer där United ofta vunnit knappt. Värt att tillägga är att man vunnit de senaste 5 matcherna lagen emellan. Jag tror inte på något målfyrverkeri den här gången heller. Sunderland är inriktat på poäng och saknar en pålitlig målskytt samtidigt som Uniteds offensiv inte imponerar. Den raka tvåan spelar jag. United har vunnit åtta och kryssat två av de tio senaste besöken på Stadium of Light.

  • Match: Sunderland – Man. U
  • Spel: Manchester United (2)
  • Odds: 1,62 @ bet365
  • Insats: mellan
  • Spelstopp: 18:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar