Sunderland – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sunderland är bottentippade och inledde seriespelet med två stycken förluster mot Manchester City och Middlesbrough. Detta följdes upp av ett kryss borta mot Southampton precis innan uppehållet. Det sista, ett positivt resultat men utifrån matchbilden ska vara extremt nöjda över. David Moyes har en hel del att jobba med.

Everton känns alltid svårtippade. Kvalitet finns i truppen, och har gjort så under flera år, men exempelvis i fjol kom de inte upp i närheten av normalstandard. Man vässade till bygget under sommaren, vilket också gett resultat. Ett kryss mot Tottenham och två vinster över West Bromwich och Stoke är deras facit. Ser lovande ut.

Jag spelar raka tvåan till 2,14 @ betsson.

  • Match: Sunderland – Everton
  • Speltips: Everton (2)
  • Odds: 2,14 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar