Sunderland – Everton

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sunderland är bottentippade och inledde seriespelet med två stycken förluster mot Manchester City och Middlesbrough. Detta följdes upp av ett kryss borta mot Southampton precis innan uppehållet. Det sista, ett positivt resultat men utifrån matchbilden ska vara extremt nöjda över. David Moyes har en hel del att jobba med.

Everton känns alltid svårtippade. Kvalitet finns i truppen, och har gjort så under flera år, men exempelvis i fjol kom de inte upp i närheten av normalstandard. Man vässade till bygget under sommaren, vilket också gett resultat. Ett kryss mot Tottenham och två vinster över West Bromwich och Stoke är deras facit. Ser lovande ut.

Jag spelar raka tvåan till 2,14 @ betsson.

  • Match: Sunderland – Everton
  • Speltips: Everton (2)
  • Odds: 2,14 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/9

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!