Everton – Sunderland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton har sedan den lovande seriestarten, tappat momentum totalt och förlorat fyra raka matcher utan att göra mål, varav tre av dessa har varit i Premier League. Den mest anmärkningsvärda förlusten kom borta mot italienska Atalanta i Europa League (0-3), onekligen ett felsteg. Everton kommer säkert bjuda på stora rockader i startelvan, varpå laget behöver räkna med att spelkvalitén minskar.

Sunderland har inte heller förmått att motsvara deras krav, utan har spelat in sex knappa pinnar på åtta matcher i Championship, vilket placerar dem precis ovanför nedflyttningsområdet. 1-1 borta mot Hull City senast var dock ett fall framåt – den första pinnen på fyra matcher. Cupspelet borde vara långtifrån prioriterat för någondera av parterna och det lär bli en rätt trevande tillställning på Goodison Park.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,96 @ bet365.

  • Match: Everton – Sunderland
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,96 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar