Sunderland – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sunderland har kanske förtjänat mer poäng än vad laget har åstadkommit under sina nio senaste ligamatcher, men att Sunderland endast förlorat en av dessa tillställningar under den här perioden visar laget går mot rätt riktning under den här slutspurten där Sam Allardyce verkar bli nästa manager att styra ”Black Cats” mot ett säkrat kontrakt. I och med lördagens resultat står det klart att man, av egen kraft, inte behöver mer än två poäng där har goda möjligheter till att avgöra det hela redan nu.

Everton har, sedan uttåget ur FA-cupen, ingenting att spela för i ligan där man befinner sig på den undre halvan av tabellen. Roberto Martinez är väldigt pressad på managerposten där han i första hand har misslyckats med att styra upp försvarsspel. Det ser relativt rörigt ut emellanåt och senast i bortamötet mot ett guldfirande Leicester såg man ruskigt ointresserat ut med ett par individuella misstag, vilket inte har varit ett alltför ovanligt tema, till följd. Noterbart att Everton har, från sina 3 senaste matcher utanför Goodison Park släppt till hela 92 avslut i dessa matcher.

Hemmalaget att stå för minst två mål i den här matchen spelas till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Sunderland – Everton
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 20.45 11/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar