Sunderland – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sunderland fortsätter att ha svårigheter och återigen, den här gången tror jag inte att den tröga säsongsinledningen kommer räddas av en enorm slutspurt. ”Black Cats” står på två inspelade poäng efter de 7 inledande omgångarna och september månad blev en tung sådan med 4 raka förluster (om man räknar in cupen) och 1-10 i målskillnad. 0-3 senast borta mot Manchester United, och det trots att man ”Red Devils” uppträdde någorlunda ointresserat. Dick Advocaat, som sågs som en frälsare i fjol, har inte lyckats pussla ihop det så här långt. Hemmalaget har ett kännbart frågetecken framåt på Jermain Defoe och ett mindre kännbart sådant på Jack Rodwell. I övrigt stryks endast Adam Matthews.

West Ham har, sett till poängskörden, stått för en fantastisk inledning och är faktiskt det laget som närmast skuggar Manchester-lagen i topp inför den här omgången och då har man ändå ett riktigt svagt hemmafacit så här långt. ”Hammers” har anmärkningsvärt nog gått rent på bortaplan och det trots ett extremt svårt spelschema där man har haft desto större svårigheter till att föra spelet hemma mot Leicester, Bournemouth och nu senast Norwich. Bortalaget kan eventuellt välkomna Angelo Ogbonna tillbaka i spel, han får dock stå som ett frågetecken tills vidare. Alexandre Song, Enner Valencia och Joey O’Brien saknas dock alltjämt.

Jag spelar West Ham med ett asian handicap och därmed insatsen åter vid ett oavgjort

  • Match: Sunderland – West Ham
  • Spel: West Ham +0 (AH)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 16.00 3/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar