Sunderland – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sunderland är tabelljumbo och hopplösheten är total. Laget har gjort sitt i Premier League för denna sejour. ”The Mackems” har endast plockat 20 poäng på deras 31 matcher. Sunderland har inte bara misslyckats med att vinna på deras sju senaste seriematcher. Laget är mållösa i samtliga av dessa matcher. Sällan skådat sådan usel statistik.

West Ham är utan tvekan en av ligans största besvikelse med tanke på alla de förväntningar som funnits på laget. Fjortondeplatsen hittas de på inför påsken, men kontraktet är åtminstone inte i fara längre. Senast plockade laget en trea mot Swansea (1-0). Av prestationen fanns det möjligen en del mer att önska, men det viktigaste var ändå att bryta förlustsviten på fem matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 2,40 @ NordicBet.

  • Match: Sunderland – West Ham
  • Spel: West Ham (2)
  • Odds: 2,40 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 15/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar