Tyskland – Argentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi får en repris på VM-finalen bara månader efter att Mario Götze tryckt in slutresultatet, 1-0, i Rio de Janeiro. Nu träningsspelar Tyskland och Argentina på Esprit Arena, Düsseldorf.

Tyskland vann finalen efter att Mario Götze spräckt nollan och spikat igen kistan med sitt 1-0-mål med sju minuter kvar av förlängningen – och var det något lag som skulle vinna, var det Tyskland. De var klart bättre i tidigare skede av turneringen; vann till exempel med 7-1 över värdnationen Brasilien i semifinalen. Även i finalen var man snäppet bättre sett över 120 minuter. Det kommer vara mer eller mindre ordinarie startelvor, enligt uppgifter. Hos gästerna hittar vi det mest anmärkningsvärda avbräcket – Leo Messi saknas efter att ha blivit skadad på en träning med klubblaget. Annars saknas Palacio i Argentina. Tyskarna har Schweinsteiger, Mustafi och Özil borta. Innan finalförlusten hade sydamerikanerna inte förlorat en enda match (inkl. träningskamper) på de elva senaste. Än mer imponerande är Tysklands statistik; de har inte förlorat på 18 matcher. Nu efter att Tyskland vunnit VM talas det om ett maktskifte i världsfotbollen där man ersatt Spanien på tronen. Tvivlar inte en tvekan på att Spanien inte kommer utmana på ett gäng år, men huruvida Tyskland kommer fortsätta skörda framgångar, får vi se. EM blir nästa möjlighet till en titel.

Gäller mest för tyskarna här. EM-kvalet stundar bara dagar efter matchen – Argentina har ett längre uppehåll. Formen ska hittas och samarbetet svetsas ihop. Ettan till 1,91 är inte helt ointressant, men vi finner ännu bättre värde i under 2,5 mål till festliga 2,04. Gästerna saknar, som nämnt, Messi och i VM var det tydligt vilken betydelse han har i form av kapten och anfallare. När kollektivet inte lyckades få hål på motståndarna, då klev han fram. Han hade egentligen huvudrollen i lagets samtliga matcher. Extremt avbräck som innebär att den tyska backlinjen står inför en klart enklare uppgift. Och den tyska maskinen är försvarsstark – det vet vi sedan tidigare. I fyra av sju VM-matcher höll man nollan. Argentinas försvarslinje är grovt underskattad, enligt undertecknad. Även de höll fyra nollor i mästerskapet. Fem av sju matcher gick under 2,5 mål, för övrigt. Tack och bock för 2,04, Unibet!

  • Match: Tyskland – Argentina
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,04 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 3/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar