Argentina – Paraguay

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Paraguay var stora underdogs nu senast i kvartsfinalen mot Brasilien men precis som mot Argentina under gruppspelet stod de för en otroligt stark insats och matchen fick avgöras genom en straffläggning, där man  avancerade. Förutom deras 2-2-match mot Argentina i premiären vann Paraguay med 1-0 mot Jamaica och spelade 1-1 mot Uruguay under gruppspelet.

Argentina är något tunga favoriter, men laget spelar ofta målrikare matcher under inledningen av turneringar och sedan stänger till rejält under slutspelet. Efter 2-2-matchen i premiären har Argentina inte släppt in ett enda mål på de tre följande matcherna och själva bara gjort två mål. Nu senast slog de ut Colombia efter att matchen slutat 0-0 och de sedan vunnit genom straffar.

Jag ser en låst matchbild och Paraguay som låg under med 2-0 i halvtid nu senast mot Argentina kommer göra allt för att undvika samma fälla den här gången. Samtidigt är frågan hur länge de orkar stå emot och efter första målet lär matchbilden öppna sig då något av lagen måste satsa mer offensivt. Spelar på flest mål i andra halvlek.

  • Match: Argentina – Paraguay
  • Spel: Flest mål i andra halvlek
  • Odds: 2,30 @ bwin
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01.30, 1/7

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!