Frankrike – Paraguay

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike ser riktigt starka ut för dagen och kvällens match mot Paraguay är en av lagets sista inför VM-slutspelet i Brasilien som startar om 2 veckor. Jag tror man kommer visa sig från sin bästa sida och vinner förmodligen tämligen enkelt här men jag väljer bort raka ettan, häng på!

Frankrike såg ut att missa VM efter förlusten med 2-0 borta mot Ukraina i playoffen men man spelade upp sig rejält i hemmamatchen och vann till slut med 3-0 och blev därmed klara för spel i VM. Man har efter det sett riktigt vassa ut i träningsmatcherna inför VM då man först avfärdade Holland med 2-0 i början av mars för sedan krossa Norge med 4-0 i tisdags. Man mötte Norge utan spelare som Lloris, Benzema, Varane och Ribery. Den sistnämnde är aktuell för spel redan i den här matchen men ingen startelva är klar ännu. Mot Norge gav anfallarna Oliver Giroud (2 mål) och inhoppande Loic Remy (1 mål) fina formbesked och mycket talar för att dem kommer göra kvällen jobbig för Paraguays backlinje här. Kamperna om platserna hårdnar i truppen och de spelare som startar matchen kommer givetvis ge allt här för att visa att de vill spela i VM och Paraguay är i mina ögon likvärdiga Norge så Frankrike bör vinna detta enkelt. Man skapade massor av chanser mot Norge och kunde vunnit med fler mål och likaså mot Holland där man visade upp en fin offensiv. Nu möter man ett svagt Paraguay som ofta släpper in mål och då bör det här spelet ha bra chans att gå in!

Paraguay stod för ett genomuselt kval till VM och var aldrig ens när att nå VM-slutspelet. Lagets spel på bortaplan var stundtals pinsamt dåligt och raden 0-2-6 och målskillnaden 5-18 säger det mesta om lagets spel på bortaplan samt lagets usla försvarsspel. Nu ska man alltså resa till Frankrike för att ta sig an ett stekhett lag som förbereder sig inför ett VM-slutspel. Jag tror man kommer få det riktigt jobbigt här. I början av mars fick man stryk av Costa Rica med 2-1 på bortaplan och nu i torsdags mötte man Kamerun i Österrike och där vann man med 2-1 men frågan är hur pigga lagets ben är efter allt resande och matchen i torsdags? Frankrike spelade hemma i Frankrike i tisdags och har fått mer vila och betydligt mindre resande vilket talar för dem här.

Kort summering: Frankrike ser riktigt bra ut för dagen och man verkar ha hittat en fin formtopp inför VM här trots att samtliga spelare inte är på plats i laget ännu. Man har imponerat offensivt där man skapar många målchanser i matcherna och Paraguays försvarsspel imponerar knappast. Paraguays backlinje kommer få stora problem mot ett offensivt starkt Frankrike. Känslan är att Frankrike kommer vinna den här matchen med liknande siffror som mot Norge.

  • Match: Frankrike – Paraguay
  • Spel: Först till 3 mål – Frankrike
  • Odds: 2.88 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar