Krefeld – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå vann torsdagens CHL-match mot SönderjyskE med 4-1 (1–0, 1–1, 2–0). Det innebär att man fortfarande är obesegrade i CHL efter tre omgångar. Förutom segern mot Krefeld har SAIK även vunnit dubbelmötet mot danska Sønderjyske Vojens med 4-1 borta samt 4-1 på hemmaplan nu senast.De har med andra ord inte mött speciellt tufft motstånd än och de jagas i gruppen av IFK Helsinki som bara ligger en poäng bakom västerbottningarna. Skellefteå har samtidigt en betydligt högre högstanivå än Krefeld och bör tjäna på att matchformen blir bättre.

Krefeld är ett lag från Tyskland som ligger precis utanför Düsseldorf. Ishockeylaget Pinguine kom tvåa i grundserien förra säsongen och året innan det trea men de har åkt ut i kvartsfinal respektive semifinal väl framme i slutspelet. De har däremot inte gått speciellt bra för tyskarna i årets CHL. De inledde med att förlora med 1-2 hemma mot Skellefteå och man förlorade sedan båda matcherna mot IFK Helsinki med 3-5 respektive 6-1.De har visserligen bara mött gruppens två starkaste lag än men noll inspelade poäng och 13 insläppta mål på tre matcher är underkänt.

Jag ser det bästa spelvärdet i Skellefteå -2,5 mål till fina oddset 2,2. Vi känner oss trygga i handikappspelet med tanke på hur starka Skellefteå är på hemmaplan och det faktum att Krefeld föll med hela 6-1 borta mot IFK Helsinki nu senast. Trots att det blev en uddamålsvinst mot Krefeld senast så bör det vara ganska stor skillnad på hur lagen kommer spela under lördagen jämfört med deras första möte. Nu har Skellefteå även blivit varmare i kläderna.

  • Match: Krefeld Pinguine – Skellefteå 
  • Spel: Skellefteå -2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ betsafe
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 14:30, 6/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar