Man United – QPR

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Nykomlingen Queens Park Rangers besöker Old Trafford under söndagen och frågan är givetvis, kommer Manchester Uniteds första seger för säsongen nu?

Vi visste att Louis van Gaal hade ett tufft uppdrag framför sig att förvandla Manchester United till vinnare igen. Men de flesta hade nog räknat med att de skulle ha lyckats vinna i alla fall en match nu när man är fyra matcher in i säsongen. Inte minst förlusten mot MK Dons samt 0-0 nu senast mot nykomlingen Burnley har fått vissa att börja tappa tålamodet men United har samtidigt plockat in några tunga namn och det kommer bli spännande att se hur de passar in i laget. Angel di Maria och Radame Falcao är två riktigt bra spelare som kommer hjälpa laget ytterligare. Men laget är extremt framtungt, man har offensiva spelare i överflöd men bakåt ser det betydligt tunnare ut.

Gästande Queens Park Rangers lyckades knipa säsongen första seger nu senast när man slog Sunderland med 1-0 på hemmaplan. Innan det hade man tre raka förluster där man dessutom inte lyckades göra något mål. När man mötte Tottenham på bortaplan i slutet av augusti föll man med hela 4-0 och just spelet på bortaplan har varit en svaghet för QPR. Om vi bara ser till tävlingsmatcher har man förlorat fem, spelat en oavgjord och bara vunnit två av deras åtta senaste bortamatcher trots att alla utom en av matcherna varit mot motstånd från lägre divisioner i ligacupen eller från Championship förra säsongen.

Vi har tidigare under säsongen varit något tveksamma till United men vi tycker att det känns som att en islossning ligger runt hörnet. Di Maria och Falcao gör hemmapremiär inför sina nya fans och QPR spelar som sagt usel fotboll på bortaplan och släppte in fyra mål mot Spurs nyligen. När Argentina spelade mot Tyskland under landslagsuppehållet visade Di Maria upp otroligt fin fotboll och hans form är det verkligen. Vi övervägde att spela United -1,5 mål till 1,8 men vi väljer att testa United över 2,5 mål vilket ger otroligt fina 2,3 gånger pengarna. Trots Uniteds usla spel förra säsongen samt inledningen av den här har man faktiskt gjort över 2,5 mål i fyra av deras åtta senaste hemmamatcher i tävlingssammanhang. Visst, det är lite av en chansning men till 2,3 gånger pengarna anser vi att spelet har ett väldigt bra värde.

  • Match: Manchester United – QPR
  • Spel: Hemmalaget Över 2,5 mål
  • Odds: 2,30 @ betway
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 17:00, 14/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar