Chelsea – Man United

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Chelseas tuffa spelschema har troligtvis, tagit ut sin rätt på laget. Tränaren Antonio Conte menade att truppen inte har den bredd för att strida, både i Premier League och Champions League. Veckans 3-0-förlust borta mot italienska Roma, borde höja varningssignalerna. Givetvis var de en svår match, men Chelsea var helt chanslösa. Dessutom var Chelsea utspelade i duellspelet och spelet som helhet.

Manchester United är stärkta av en 2-0-vinst mot Benfica i Champions League. Bortaförlusten mot Huddersfield Town i oktober månad visades vara det som de flesta trodde, en plump i protokollet. Nu har laget tre raka vinster med hållna nollor. United ligger på andraplatsen och behöver plocka poäng, även på bortaplan mot lag som Chelsea för att inte bli ifrånryckta utav lokalrivan Manchester City.

Jag spelar på Man United Draw No Bet till 2,20 @ Unibet.

  • Match: Chelsea – Man United
  • Spel: Man United DnB
  • Odds: 2,20 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 5/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!