Detroit – Colorado

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Även här kommer jag köra samma sorts spel som jag gjorde på Rangers – Hurricanes matchen. Detroit tar idag emot Colorado som jag anser har en liten kris. Man lever just nu lite för mycket på sina målvakter och jag tror också man kommer få göra det en dag som denna.

Detroit går för tillfället ganska tungt, men det är väl helt normalt att man får en liten dipp ibland. Det som inte stämmer för stunden är väl att man inte får den utdelning man vill ha och kanske är värda. Chanser skapar man fortfarande framåt och försvarspelet ser helt okej ut så det är väl bara en tidsfråga innan det vänder igen. På hemmaplan har man varit starka trots att man förlorat de fyra senaste hemmamatcherna. Det är just på hemmaplan som man kan styra spelet som de vill och då blir det ganska lågt tempo, vilket också brukar gynna dem mot lag som gärna vill vända spelet snabbt, som till exempel Toronto och just Colorado. Detroit tar god tid på sig i sina uppspel för att komma rätt i positioner och vara förberedda på bästa sätt inför eventuella misstag. Framåt skjuter man en hel del och framförallt på hemmaplan där man har ett riktigt högt snitt som ligger på 33.1 skott/match. Det är bra helt klart. Vad som är mer imponerande är väl skottsnittet de har mot egen kasse som ligger på låga 26.3. Det är ganska tydligt att man gärna styr tempot på hemmaplan och nästan alltid är med hemåt med 2-3 gubbar, vilket i sin tur gör att motståndarna får svårt att ta sig till avslut. Dagens lina har man faktiskt bara klarat två gånger på de tio senaste matcherna inbördes mot Colorado, men spelet idag bygger också mycket på hur Colorado uppträder för tillfället.

Colorado är i en kris enligt mig. Poängen tickar in lite då och då, men det kommer aldrig hålla i längden när man släpper till såpass mycket chanser som man gör. Jag vet inte vad det beror på om det är för att man har ett ungt och ganska orutinerat lag, för dåliga backar, för dålig coach eller helt enkelt för offensiva och lata forwards. Det är säkerligen en blandning av allt detta på nåt vis och det är ganska tydligt att det inte håller i längden. I de sex senaste matcherna har man förlorat skotten stort och totala skottstatistiken i dessa matcher ligger på 225-151, vilket i sin tur ger ett snitt på att man förlorat skotten med 12.3 skott under dessa matcher. Ja, statistik ljuger sällan och här är det ganska tydligt på att man lever på sin målvakt Calvin Pickard. Calvin är rookie och har gjort det väldigt bra i Varlamovs skadefrånvaro, men av det jag sett av honom så är han en målvakt som är en puckmotare. Han räddar gärna första skottet, men är lite flaxig och släpper ganska mycket returer. Colorados försvarsspel har varit sådär sista matcherna och man ska verkligen tacka Pickard för de poäng man tagit. Man har förlorat skotten stort de senaste matcherna och försvaret uppträder virrigt samtidigt som man inte skjuter alltför mycket skott utan hellre letar snygga passningar offensivt. Jag tror också dessutom att man kommer ha ganska svårt att ta sig till lägen idag då man möter ett av ligans mest disciplinerade lag. Bryr mig inte om historiken här då jag hellre kollar nuet och det spel lagen har för tillfället.

Detroit styr och ställer på hemmaplan medans Colorado har det tufft och släpper till väldigt många skott. Red Wings är ett klart tyngre lag och bör kunna göra lite som man vill idag och därmed också knäcka dagens skottlina. Mitt spel blir därför Detroit -4.5 skott på mål till oddset 1.85 hos bwin. Insatsen blir som vanligt 6 units.

  • Match: Detroit – Colorado
  • Speltips: Detroit -4.5 skott på mål (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22/12, 01.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar