HV71 – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Grundserien har totaldominerats av de regerande mästarna som har hela 11 pinnar ner till tvåan Frölunda. Formen är fin med fyra vinster och en förlust på de fem senaste matcherna, men prestationerna har varit ojämna. 0-4-förlusten mot Örebro näst senast följdes upp med en vinst mot starka Växjö efter straffar.

HV71 har löst fyra raka segrar, alla under ordinarie speltid, och klev upp på den åtråvärda fjärdeplatsen förra veckan. En förlust här kan innebära att man hamnar under topp fyra, en vinst att man kan studsa upp en plats i tabellen, också beroende på resultatet mellan Växjö och Färjestad,

Smålänningarna har haft väldigt enkelt för Skellefteå den här säsongen. Tre segrar och en förlust efter förlängning mot serieettan. För att kunna ställa upp med full försvarslinje så har Skellefteå plockat in 5 man från J20-laget. Ett formstarkt HV tror jag vinner ikväll.

  • Match: HV71 – Skellefteå
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,95 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19.00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar